Notícies

Torneig de reis al Mèlich Sportsclub

El passat dissabte 9 de gener va finalitzar el primer torneig de reis, amb les finals de totes les categories (aleví, infantil, cadet, i júnior). Ostres tu, quin gran torneig. Molt gran

Més de 100 inscrits, no ens cansarem de dir-ho. És el nostre primer gran torneig de tennis, i ni en els millors pronòstics pensàvem poder arribar a aquesta xifra. Per això, felicitem al nostre departament de tennis, amb Narcís Pelach i Julián Sánchez com a responsables, per la seva gran tasca i la il·lusió posada durant tots aquests dies, tan des de la preparació com durant la competició. Agraïm també a totes les escoles de tennis d’altres clubs que han inscrit als seus en aquest, el nostre 1er Torneig de Reis.

Un Torneig de Reis apassionant, des del primer dia. No hi ha faltat de res: bon temps, jugadors/res amb experiència, jugadors/res que afrontaven el seu primer match, nervis, il·lusió, i molt, molt de tennis. Al final, com no podia ser d’una altra manera en el món de l’esport, d’aquests més de 100 inscrits només en podia haver 7 campions i 7 sots-campions. No obstant, enhorabona a tots els participants!

  • Aleví Masculí: Campió Oriol Junyent, Sots-campió Pep Ortín.
  • Infantil Masculí: Campió Gerard Oltra, Sots-campió Imran Sibille.
  • Infantil Femení: Campiona Aina Garriga, Sots-campiona Carme Ibáñez.
  • Cadet Masculí: Campió Adrià Vallejo, Sots-campió Marc Guardeño.
  • Cadet Femení: Campiona Marta Alonso, Sots-campiona Maria Boyero.
  • Júnior Masculí: Campió Roger Romero, Sots-campió Jordi Morey.
  • Júnior Femení: Campiona Isabella Harvison, Sots-campiona Alessandra Maya.

Font: Mèlich Sportsclub

Torneig de reis al Mèlich Sportsclub

Torneig de reis al Mèlich Sportsclub

Share