Notícies

Torna una de les proves clàssiques al circuit de Tennis Platja de la FCT

El proper diumenge 16 de juny es celebrarà, a la Platja de Coma-ruga, una nova edició del Torneig de Tennis Platja de Coma-ruga, organitzat pel Club Tennis Comarruga Atlètic, després d’un any fora del circuit català de Tennis Platja de la FCT.

Una de les millors platges de la Costa Daurada espera a tots aquells jugadors que vulguin gaudir d’un ambient immillorable, sol, sorra i sobretot molt nivell de Tennis Platja.

Es disputaran les categories masculina i femenina or, masculina amateur i mixte sub-12 amateur, on els més petits podran gaudir d’aquest esport i demostrar de què son capaços.

El CT Comarruga Atlètic, pioner organitzador de tornejos tan importants com el I Campionat de Catalunya per Equips, celebrat l’any 2009, juntament amb la FCT, oferiran a tots els participants la possibilitat de gaudir de les instal·lacions del club, amb zona de descans, vestuaris i servei de bar.

Podeu inscriure-us a aquesta prova a través de l’apartat de competició de la pestanya de tennis platja del web de la FCT. No hi podeu faltar!

Share