Notícies

Torna el millor tennis a Montbui

En tot just quatre setmanes, les pistes del CT Montbui acolliran de nou el principal esdeveniment tennístic de la Catalunya Central, el Torneig Arcadi Manchón. Per tercer any, l’Anoia serà la seu d’una competició ITF, puntuable per la classificació general de l’ATP. Esdisputarà del 24 de maig a l’1 de juny del 2014. S’espera la presència de tennistes de més de 20 països, la majoria d’ells, talents emergents que truquen a les portes de l’alta competició.

L’equip de Top Tennis, amb Arcadi Manchón ex jugador i ara un dels entrenadors d’algunes de les joves promeses del tennis estatal com GarbiñeMuguruza, està preparant els darrers detallsd’aquesta tercera ediciójunt amb el Club Tennis Montbui. Malgrat les dificultats econòmiques del nostre entorn, el Torneig Arcadi Manchón continua millorant i avançant en el seu atractiu. És l’únic torneig a l’Estat puntuable per a l’ATP en aquesta darrera setmana de maig i una cita molt interessant per a jugadors que volen començar a escalar llocs.

Novament, la vessant solidària tindrà importància en aquestes jornades. La promoció dels valors de respecte i esforç, que tant es treballen a Top Tennis, es refermarà amb el torneig de discapacitats psíquics que es farà el dissabte 31 de maig a les pistes montbuienques. No faltarà un clínic amb un tennista de prestigi, en aquesta ocasió Albert Portas, el dimarts 27 a les 7 de la tarda. I com sempre, hi haurà l’acte de promoció amb tennis al carrer a Cal Font d’Igualada, la setmana prèvia al torneig. Per recordar la importància de l’esport com a eina d’articulació social i exhibir la bellesa del tennis.

Share