Notícies

Torna a les escoles de Lleida el programa ‘I ara… tennis’

La segona campanya de tennis escolar “I ara… Tennis” es va iniciar el passat dia 5 de març amb la presentació de les activitats que va realitzar el Director Tècnic Provincial de la Representació Territorial a Lleida de la FCT, Carlos Coll, davant d’un grup de professors.

Torna a les escoles de Lleida el programa ‘I ara... tennis’

Es el segon any consecutiu en el que diferents escoles de Lleida i Província participen en aquest programa de la Federació que te com a objectiu la difusió del tennis en horari lectiu.  L’any passat van ser 17 escoles les que s’hi van adherir, amb més de 2.000 nens practicants. Entre els centres hi havia Pràctiques I, Joan XXIII, Santa Maria de Gardeny, Països Catalans, CER Elaia i Frederic Godàs. Els professors realitzaran una jornada de formació a la Caparrella amb la participació de tècnics de l’àrea de docència i recerca de la FCT, després de la qual es començaran a repartir els packs de material esportiu i didàctic per tal d’iniciar les classes als centres.

Torna a les escoles de Lleida el programa ‘I ara... tennis’

La FCT de tennis a Lleida vol completar la campanya amb la implementació del tennis extraescolar, amb diferents trobades interescolars i amb la creació d’una futura lliga escolar. De cara al curs vinent, el Departament d’Ensenyament a Lleida ja inclourà el programa de tennis a les escoles dins del seu ventall d’activitats per tal de que els centres i professors que ho desitgin incloguin ja aquest espo

Share