Notícies

Tita Torró iguala l'eliminatòria de Fed Cup contra Polònia

La Selecció Espanyola Mapfre i Polònia estan igualades a una victòria després de la primera jornada del play-off per la permanència en el Grup Mundial de la Fed Cup, que ha arrencat aquest dissabte al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron de Barcelona . El triomf de Tita Torró sobre Urszula Radwańska (4-6 6-0 6-1) ha minimitzat la derrota de Silvia Soler davant la n º 3 mundial Agnieszka Radwańska (6-2 6-2) en el partit inaugural i deixa oberta l’eliminatòria per a la jornada de diumenge.
“Estamos donde queríamos porque ya sabíamos que el punto de Agnieszka va a ser muy complicado. Hemos pasado un momento difícil con un punto a bajo y un set a cero, pero veía a Tita con un potencial impresionante y sabía que podía cambiar las cosas”, ha analitzat la capitana espanyola Conchita Martínez després del 1-1 amb què es tanca el dissabte.

La jornada de diumenge començarà també a les 11 hores amb el partit entre les n º 1 que mesurarà a Tita Torró i Agnieszka Radwańska. Silvia Soler jugarà a continuació contra la germana menor de les poloneses, Urszula, i en cas de ser necessari el cinquè punt de l’eliminatòria, Espanya alinearia la pròpia Soler i Anabel Medina davant el dobles polonès.
Font: RFET – Comunicació
Tita Torró iguala l'eliminatòria de Fed Cup contra Polònia
Share