Notícies

II Lliga Catalana per equips

Per incidències informàtiques, el termini per a afegir nous jugadors en els equips de la II Lliga Catalana 2015/2016 Absoluts i Sèniors (codi 070543) i Juvenils (codi 070542) s’allarga fins el diumenge 31 de gener de 2016, a les 23:00 hores.

Molt important: En el cercador, heu de deixar any 2016.

Tots els jugadors que s’afegeixin podran participar en el Campionat a partir del moment en què estiguin a les llistes oficials, que, com sempre, trobareu a la nostra pàgina web, www.fctennis.cat.

Per a afegir un jugador, cal que tingui la llicència en vigor pel club que desitgi inscriure’l.

Les inscripcions de nous jugadors s’hauran de fer a través de “competició on-line”: entrar amb els vostres codis personals de club, anar a “inscripcions”, posar el número del codi (070543) o (070542), l’any “2016”, “filtrar”, escollir categoria-sexe, clicar a l’equip “A” o, si és el cas, “B”, “C”, etc., afegir el/s jugador/s i desar l’equip.

Recordar-vos que, en aquesta competició, la classificació s’actualitza automàticament cada vegada que la RFET en publica una de nova. Per tant, recordeu revisar els vostres equips a partir de la publicació d’una nova classificació ja que l’ordre dels jugadors passa a ser nou.

Per últim, si consulteu els resultats de les lligues o introduïu actes durant aquestes setmanes, i només durant aquestes setmanes, ho haureu de buscar en el 2016 amb el mateix codi. A partir del dia 1 de febrer, retornarà al 2015.

 

 

Share