Notícies

Tennis Europe Sots-16 XI Memorial Nacho Juncosa al CIT Cornellà

La 11ª edició del torneig internacional sots-16, Memorial Nacho Juncosa, tindrà lloc a les instal·lacions del Centre Internacional de Cornellà del 2 al 8 de Setembre.

El Memorial Nacho Juncosa, va néixer el Setembre de 2003 com a homenatge del Club Tennis Centelles a la figura del seu jugador Nacho Juncosa Jr.  Han estat moltes edicions y treball del comitè organitzador, el que ha fet possible el reconeixement internacional del torneig per part de jugadors, federacions, comitès i institucions, així com de patrocinadors, que des del primer moment han fet costat a l’esdeveniment.

El torneig,  que es disputa en categoria masculina i femenina, tindrà una participació d’uns 200 jugadors/es entre les fases, prèvia i final. Destacar que aquest cap de setmana comença la fase prèvia dels individuals, on debutaran un elevat nombre de jugadors catalans.

Al web de Tennis Europe trobareu tota la informació relaciona amb l’organització del torneig, des del factsheet com  els jugadors inscrits tant a la fase prèvia com a la final.

Per a més informació podeu entrar al web del Torneig:  www.memorialnachojuncosa.com

Share