Tennis Europe, Dani Usón in Memoriam corona Julia Payola i Eduard Güell com a campions

La present edició 2012 del torneig Tennis Europe, Dani Usón in Memoriam de l’Acadèmia Sánchez-Casal corona com a campions a Julia Payola i Eduard Güell.

En la categoria sub-14, Júlia Payola del RCT Barcelona va vèncer a Noelia Bouzo per un doble 6-1, i en la categoria masculina, Eduard Güell del CT de La Salut va guanyar al noruec Casper Ruud per 7/5 i 6/2.

La categoria sub-16 va proclamar campió Jaume Antoni Munar davant Pedro Martínez per 6/4 i 7/5, i en la categoria femenina Iryna Shymanovic va superar a Aliona Bolsova por 5/7, 6/1 i 6/3.

Aquest important torneig, grau 1 en categoria masculina i femenina, ha reunit als millors jugadors de tota Europa a la Academia Sánchez-Casal, que ferm amb el seu compromís de formació dels joves a través de l’esport, i conscient de la importància de la competició, ha fet a través de les xarxes socials una cobertura especial d’aquest Sánchez-Casal Youth Cup, Dani Usón In Memoriam.

El lliurament de Premis el van protagonitzar membre de la família Usón, Sergio Casal, cofundador de la Academia Sánchez-Casal i Alex Costa, directora del torneig.