Notícies

Es presenta el llibre "En Pau Juga a Tennis"

El passat dijous 26 d’abril es va presentar el llibre “En Pau juga a Tennis” coincidint amb la celebració del Open Banc Sabadell – 60º Trofeu Conde de Godó a l’stand de l’Ajuntament de Barcelona.

Presentació del llibre "En Pau juga a Tennis"

Es tracta d’un conte infantil en el que es parla de l’esport del tennis adreçat a les persones amb discapacitat física i de l’organització d’una competició mitxta entre jugadors i jugadores amb cadira de rodes i sense cadira.

Llibre "En Pau juga a Tennis"

“En Pau juga a tennis” ha estat publicat per l’Editorial Pedra de Toc,  escrit per la Magalí Malagelada i il·lustrat per Masferrer.

En la publicació hi han col·laborat el Consell Català de l’Esport, la Federació Catalana de Tennis, la Fundació Tommy Robredo, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el club GEIEG, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FPCEE).

A l’acte de presentació hi van assistir Xavier Trias, alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Navarro, president de la FCT, Tommy Robredo, els autors del llibre, el president de la FPCEE, José Aguado, responsable de la Iniciació al Tennis en Cadira de Rodes de la FCT, i els jugadors Nadia Goyeneche i José Luis Montoya.

El llibre estarà disponible a les llibreries properament a un preu de 9 €.

Share