Notícies

Campionats d'Espanya i Catalunya Open 2012

Del 28 de juny a l’1 de juliol es va disputar el XXII Campionat d’Espanya i XXII Campionat de Catalunya Open de Tennis en Cadira de Rodes 2012 a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club.
El mateix dia 28  va començar el Curs de Tècnic Especialista en Tennis en Cadira de Rodes, organitzat per la RFET i FCT, amb la presència de David Sanz, Seleccionador Nacional i Responsable de l’Área de Docencia e Investigación de la RFET.
Es compta amb la presència d’un total de 24 jugadors de diferents Federacions Territorials, repartits en un quadre de 16 jugadors al Campionat d’Espanya,  8 jugadors al Campionat de Catalunya Open, 8 parelles al quadre de dobles, i les respectives consolacions del Campionat d’ Espanya i  Campionat de Catalunya.
En el quadre del Campionat de Catalunya Open el guanyador va ser l’andalús Juan Ramón Ortiz que va guanyar a la final al jugador català Francesc Prat per un doble 6/2.
La consolació es va disputar el dilluns 2 de juliol i la va guanyar el jugador Gallec Manuel López al Català Sergio García.
La final del Campionat d’Espanya la van jugar el jugador gallec Martin Valera i l’asturià Juan José Rodríguez  a la pista coberta del club degut a la pluja.  Rodríguez, després de remuntar un 0/3,  en el segon set no va poder i al final la balança es decanto al costat de Varela amb el resultat de 7/6 7/6.
Al lliurament de premis hi van assistir Joan Navarro, President de la FCT, Josep Maria Biosca,  President ATHC, Toni Borrull, President Secció Tennis ATHC, David Sanz, Seleccionador Nacional Tennis en Cadira de Rodes, Toni Gañet, Director Tècnic FCEDF, i Xavi Fernández, Jutge Àrbitre de la competició.
Share