Notícies

AIX… UIX… ACE! Còmic publicat per la Bàrbara Vidal

AIX… UIX… ACE! – Relats amb cadira – apunts per tornar a començar
Còmic sobre l’esport per a discapacitats físics

Bàrbara Vidal, jugadora de Tennis en Cadira Rodes de la FCT acaba de publicar un còmic on ens descriu les seves vivències com a tennista juntament amb l’entitat TRENKALÒS, que fa més de 15 anys que treballa en l’àmbit de la cooperació internacional i la solidaritat.
TRENKALÒS entre d’altres activitats pedagògiques i de difusió, ha portat a terme una col·lecció de llibres en format còmic, realitzats en els llocs on ha treballat, que parlen de temàtiques com la guerra de Bòsnia, les mines antipersones, el Tibet, les diferències nord-sud, etc.
Enguany publica el desè títol:  AIX… UIX… ACE! RELATS AMB CADIRA – APUNTS PER TORNAR A COMENÇAR, en el qual s’explica la història de la Bàrbara Vidal que va patir un accident fa 12 anys, arran del qual va quedar paraplègica.
A partir de la rehabilitació a l’Institut Guttmann, hospital on actualment treballa com a analista informàtica, la Bàrbara va iniciar-se en el tennis amb cadira de rodes. Al cap d’un temps va començar a jugar a nivell de competició, va participar als Jocs Paralímpics d’Atenes i el 2011 es va situar en la trentena posició del rànking internacional.
En el llibre s’explica tot el procés de recuperació i adaptació a la nova situació vital a la qual s’enfronta una persona que pateix una lesió d’aquestes característiques, i s’intenta fomentar l’esport per a discapacitats com a eina d’integració i normalització d’aquestes persones en la societat.
Trenkalòs ha distribuït centenars de llibres a diverses escoles i instituts de Catalunya.
A continuació podreu visualitzar-ne algunes vinyetes:
Share