Notícies

Taula rodona sobre la retirada d’esportistes d’elit

Què fa un esportista quan abandona l’esport d’elit? Oportunitats i amenaces

Dijous 21 de febrer a les 19.00h (Sala d’actes del COPC) Inscripcions gratuïtes a la web del COPC: copc.org

Organitza: Secció de Psicologia de l’Esport del COPC Presenta i modera: Albert Soldevilla i López

Objectiu de la jornada: ajudar a trobar els punts clau de la retirada d’esportistes d’elit que poden suposar oportunitats i/o amenaces per a la seva adaptació a una nova vida professional i personal, a més d’avaluar el paper dels psicòlegs de l’esport en aquest procés.

Ponents convidats:

Miquel Torregrosa

Professor Agregat de la UAB. Doctor en psicologia, Màster en Psicologia de l’esport i en aprenentatge humà. Membre del Grup d’Estudis de Psicologia de l’Esport de la UAB des del 1994 on ha participat i coordinat diferents programes de recerca orientada a l’acció.

Susana Regüela

Doctora en Psicologia per la UAB, Cap de l’Àrea de Formació i Responsable de SAE: servei de suport en la formació integral de l’esportista al CAR de Sant Cugat, punt de referència i orientació en temes relacionats amb el projecte personal, acadèmic i professional de l’esportista. Internacional amb la Selecció espanyola d’Atletisme i Primera Recordwoman espanyola en llançament de martell.

Julio Alberto Moreno

Ex jugador professional de futbol (Atlético de Madrid i FC Barcelona). Guanyador de 2 Lligues espanyoles, 3 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Espanya, 1 Recopa d’Europa. 31 vegades internacional amb la selecció espanyola.

Manel Bosch

Ex jugador de la Lliga ACB (Lleida Bàsquet, FC Barcelona, Cantàbria, Sevilla, Málaga, Saragossa, Granollers, Espanyol). Medalla de bronze al Campionat europeu de bàsquet del 1991, 2 vegades sots campió de l’Eurolliga i 2 Lligues ACB amb el FC Barcelona, 41 vegades internacional amb la selecció espanyola.

Share