Notícies

Taula Rodona i Clínic sobre els aspectes d'influència mental i social per als tennistes, a Lleida

La Federació Catalana de Tennis a Lleida i Tennis Mind Institut van organitzar el passat cap de setmana del 8 i 9 de març unes jornades formatives centrades en els components de caràcter mental i social que més influeixen en el desenvolupament òptim dels tennistes. L’escenari de l’activitat van ser les instal·lacions del CN Lleida.

Curs1

El dissabte dia 8 es va dur a terme amb una taula rodona-xerrada a la qual van assistir pares i mares de tennistes, jugadors, entrenadors i directius sota el títol “El desenvolupament del talent en el jugador de tennis; l’influència de l’entorn proper”. Els ponents van ser Mònica Font, Professora de l’àrea de Docència i Recerca de la FCT; Vicente Cuiran, psicòleg i director de Tennis Mind Institut i el director tècnic de la FCT Lleida, Miqui Moreno.

Curs2

El diumenge dia 9 es va impartir el clínic “Aconsegueix una ment guanyadora. Les set claus per a la força mental en el tennis” per part de Tennis Mind Institut, empresa referència en entrenament psicològic específic per al tennis. Estava dirigit a tècnics, jugadors a partir d’infantil, i als pares o directius que vulguin conèixer de primera mà l’importància dels factors mentals al rendiment del jugador. Al matí es va celebrar la part teòrica i a la tarda el treball de pista.

Share