Notícies

Steven Díez i Josephine Boualem, campions del I Open Tarragona ITF

El canadenc Steven Díez i la francesa Josephine Boualem s’han proclamat vencedors del I Open Tarragona ITF-BMW Oliva Motor de tennis, torneig dotat amb 10.000 dòlars tant en categoria masculina com en la femenina que s’ha disputat durant tota la setmana a les pistes del Club Tennis Tarragona i que ha exercit com a prova test de cara als Jocs Mediterranis que es celebraran a la ciutat el 2017.

A la final masculina Steven Díez -cap de sèrie número 4 del torneig- s’ha desfet de Gerard Granollers-Pujol per 5/7, 6/1 i 6/0. El jugador català, tercer favorit, ha començat molt bé la final adjudicant-se el primer set; però el canadenc, que no n’havia perdut cap fins ara en tot el torneig, s’ha refet de forma intractable tant a la segona màniga com a la tercera i s’ha acabat enduent el títol.

A la final femenina, mentre tant, la francesa Josephine Boualem s’ha imposat a la romanesa Irina Maria Bara per 7/6, 6/7 i 6/2 en una lluita pel títol que ha estat d’allò més equilibrada sobre tot als dos primers sets que s’han repartit totes dues finalistes.

Steven Díez (24 anys/jugador 310 del rànking mundial de l’ATP) i Josephime Boualem (22 anys/número 461 del rànking WTA) s’afegeixen al quadre d’honor de campions d’aquest torneig conjuntament amb els guanyadors de la competició de dobles que van viure lees seves finals divendres: la romanesa Irina Maria Bara i la ucrainesa Alyona Aotnikova en noies; i en nois el balear Jaume Munar i el català Marc López, guanyador de la Copa Master de 2012 i una de les grans sensacions a Tarragona.

La organització ha superat amb molt bona nota, en tots els apartats, la prova test de cara als Jocs Mediterranis del 2017 que era aquest I Open Tarragona ITF-BMW Oliva Motor. En especial pel que fa als imprevistos en forma de pluja del cap de setmana passat que van obligar el club a exprimir al màxim els horaris i a tenir a punt totes les pistes per tal de recol·locar els nombrosos partits que es van haver d’ajornar.

L’objectiu del CT Tarragona és mantenir aquest ITF la propera temporada després del bon nivell tennístic que s’ha pogut veure al llarg de tota la setmana.

IMG_2236

MARC LOPEZ 3

Share