Notícies

Steven Diez campió del 12è Torneig ITF Sant Cugat

El canadenc aixeca el títol després de derrotar a Marcos Giraldi en la final en dos sets (6/1, 6/0). Sergio Martos i Pol Toledo, campions del torneig de dobles enfront Andrés Artunedo i Steven Diez (6/2, 6/3).

Steven Diez es va proclamar, el passat dissabte a les instal·lacions del CN Sant Cugat, campió del 12è Torneig ITF Sant Cugat. El tenista canadenc es va endur el títol després de superar amb comoditat a Marcos Giraldi en la final (6/1, 6/0).

Diez arribava a la cita amb el cartell de favorit i ple de confiança després d’assolir l’última eliminatòria sense cedir un sol set en tota la competició. Per la seva banda, Giraldi es plantava a la final contra tot pronòstic, deixant pel camí a jugadors com Albert Alcaraz (cap de sèrie número 2), i al igual que Diez, sense perdre cap parcial durant tot el torneig. En el duel decisiu però, el tenista canadenc demostraria el seu gran moment de forma i no donaria cap opció d’endur-se el trofeu al seu rival.

En el quadre de dobles, la victòria seria per la parella formada per Sergio Martos i Pol Toledo, que derrotarien en la final a la dupla formada pel campió d’individuals, Steven Diez, i el castellonenc Andrés Artunedo en dos sets (6/2, 6/3).

Eduard Bosch
Premsa FCT

 Steven Diez campió del 12è Torneig ITF Sant Cugat

 

Share