Notícies

Sitges va emplaçar els millors jugadors del Campionat de Catalunya de Tennis Platja

El passat diumenge 14 de juliol la platja de Fragata de Sitges va ser testimoni d’una de les proves més espectaculars i amb més èxit de participació de tota la temporada.

Els millors jugadors d’arreu de Catalunya es van donar cita a la sorra d’aquesta vilaper endur-se el campionat que els acredita com a millors jugadors de la regió i els classifica pel Campionat d’Espanya de Tennis Platja.

A la categoria masculina els primers caps de sèrie Martí Magriñá i Cristóbal Ramírez no van fallar i es van endur-se la victòria davant dels quarts favorits, Àlex Albors i Gerard Rodríguez, confirmant així el bon estat de forma en què es troben aquesta temporada. Destacar que, en Martí Magriñá acumula ja tres títols consecutius com campió de Catalunya, i es converteix així en el jugador que més vegades s’ha endut la victòria en aquesta prova.

Pel que fa a la categoria femenina, Rosa Sitjà i Pilar Escandell, campiones d’Espanya en diverses ocasions, van guanyar la final a Begoña de Toro i Patricia Miró, que van donar la sorpresa a les semifinals en derrotar a les campiones de Catalunya de la passada edició.

A la categoria mixta, Rosa Sitjà repetia triomf juntament amb Richard Mast davant de Tania Gonzàlez i Víctor Martínez en una final molt intensa.

A l’entrega de trofeus va acudir en Daniel Laga, coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona, la Vinyet Lluís, regidora d’esports de l’Ajuntament de Sitges i finalment, en Joan Navarro i Josep Mª Garcia Maranges President i Vice-president respectivament i l’Anna Masfarné Presidenta del Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis.

Des de la FCT volem agrair al nostre patrocinador de tennis platja, Drop Shot, tot el material que ens ha cedit pel correcte desenvolupament de la prova, a l’Ajuntament de Sitges per la cessió de l’espai i a la Diputació de Barcelona i al Consell Català de l’Esport pels trofeus i material logístic. També volem fer arribar els agraïments a tot el personal de la Federació Catalana de Tennis que va col·laborar per que el Campionat de Catalunya de Tennis Platja fos un èxit.

En els pròxims dies es publicaran el quadres actualitzats amb els resultats, la classificació i les fotografies i vídeo de la prova. Gràcies a tots per la vostra participació i ens veiem ben aviat!


Share