Notícies

Sergi Fontcuberta i Guiomar Maristany es proclamen campions del Campionat de Catalunya Júnior

Sergi Fontcuberta i Guiomar Maristany es van convertir ahir diumenge, en les instal·lacions del CT Tarragona, en els nous campions júnior de Catalunya. Ambdós tenistes van endur-se el títol després de superar als que, a priori, eren els principals candidats a guanyar la vigent edició del torneig.

En la categoria masculina, Fontcuberta (CT Barcino i cap de sèrie número 3), es va imposar en la final a David González (CT Mataró i cap de sèrie número 1), per un doble 6/2. El jugador del CT Barcino arribava a la cita sense haver cedit un sol set en tota la competició, mentre que González arribava després d’una intensa semifinal enfront el jugador del CT Barcelona-Teia, Alejandro Reguant (6/3, 4/6, 7/5). En la final, Fontcuberta no va donar opció al seu rival i va arrodonir amb el títol el seu gran torneig.

En la categoria femenina, Guiomar Maristany (RCT Barcelona 1899 i cap de sèrie número 6), es va proclamar campiona després de superar en la final a Mireia Polo (CT Manresa i cap de sèrie número 1), per un doble 6/2. El duel es presentava d’allò més emocionant després que ambdues jugadores arribessin a l’últim partit del torneig sense haver cedit un sol set. A l’hora de la veritat però, Maristany no va donar cap opció a la màxima favorita de la competició i es va endur el títol firmant una gran actuació.

Pel que fa a les competicions de dobles, la parella formada per Jan Pallarès (CT de la Salut) i Albert Roglan (CT Barcelona 1899) es va emportar el torneig masculí després d’imposar-se a la parella favorita, formada per Alejandro Reguant (RCT Barcelona) i Francesc Rull (CT Barcino), en una ajustadíssima final que es va haver de resoldre en el super tie-break definitiu (7/6 (5), 5/7 i (10-2)). En el dobles femení, Mireia Polo es va poder treure l’espina de la derrota patida en la final individual guanyant el títol amb la seva companya, Anna Sala. Les jugadores del CT Manresa, caps de sèrie número 1,  van superar en la final a la parella del CE Laietà, formada per Gemma Garcia i Clàudia Hoste, després d’un competit super tie-break (6/2, 3/6 i (10-7)).

Eduard Bosch
Premsa FCT
face    twitt

Segueix-nos en facebook i twiter i visualitza el recull de premsa i galeria gotogràfica

Share