Notícies

Ivan Gakhov i Dessislava Zlateva campions en el 6º ITF Sánchez-Casal Junior Cup

Les instal · lacions de l’Academia Sánchez Casal han acollit el sisè i últim torneig espanyol de la temporada puntuable per al circuit mundial ITF Júnior, que ha conclòs amb el triomf del rus Ivan Gakhov i la búlgara Dessilsava Zlateva, després de superar en les seves respectives finals l’italià Cristian Carli (6-2 6-4) i la ucraïnesa Katerina Sliusar per 2-6, 6-3 i 7-5.

En la competició masculina, el guanyador Ivan Gakhov va apartar de la final Jaume Pla, segon favorit del quadre, a qui superava en les semifinals per un igualat 5-7, 6-4 i 6-1.

Pla vencia en quarts de final al valencià Pedro Martínez Porter per 7-6, 5-7 i 7-5.

El rus Gakhov va aconseguir el doblet en la prova de dobles formant parella amb l’ucraïnès Anatoliy Petrenko amb qui superava a la final a Robert Herrera i Jaume Pla per 1-6, 6-3 i (10-7).

El domini dels jugadors forans es va estendre a la competició femenina amb l’única presència a semifinals de la cordovesa M ª José Luque, que es quedava a les portes de la seva primera final en perdre per 6-1 i 6-2 davant la guanyadora posterior Dessislava Zlateva.

Paula Badosa, Campiona d’Espanya Cadet, i la madrilenya Nuria Ormeño van acompanyar a la andalusa en els quarts de final del torneig que es va quedar a les portes de la victòria en la prova de dobles formant parella amb Ariadna Martí, amb qui cedia a la final davant la parella formada per la moldava establerta a Girona, Aliona Bolsova, i la ucraïnesa Katerina Sliusar per 6 -2 i 6-4.

Share