Notícies

Segona jornada Supertennis – Lliga HEAD

Durant el passat cap de setmana del 15-16 de febrer s’ha disputat la segona Jornada del Supertennis – Lliga Head per equips de clubs amb un gran èxit de participació. Els nens i nenes van gaudir d’una bona jornada de tennis juntament amb els companys del seu club, amb els nens/es d’altres clubs, el seu capità i amb els pares i mares que els van estar animant tot el matí.

Fins a aquesta segona jornada han estat seu del SuperTennis clubs com el RCTB-1899, Hispano-Francès, Sánchez-Casal, BTO, Barcino, Turó, Voltregà, Vic, Terrassa, Atlètic Terrassa, NouBelulla, Cercle Sabadellès, Manresa, Montseny, Torelló, Ripollet, Tarragona, Gimnàstic de Tarragona, Reus Monterols, Barà, Montblanc, Torredembarra, Montblanc i Sant Salvador

Durant la jornada es va viure un excel·lent ambient entre tots, incidint així amb la filosofia dels Supertennis, que els nens/es puguin iniciar-se a la competició de forma formativa i divertida. Dintre de 15 dies tornaran a coincidir tots els participants per disputar la tercera jornada en un altre club de la lliga.

ST 2 Belulla - CercleB_660x495

 

Share