Notícies

S'apropa la Jornada esportiva de la Marató a Les Pedritxes

Per segon any consecutiu, el CD Terrassa juntament amb el Centre Excursionista de Terrassa, tornen a solidaritzar-se per la Marató de TV3, que aquest any va dedicada a la diabetis i l’obesitat. En aquesta edició Hockey, Tennis i Pàdel, seran els esports protagonistes, juntament amb les diverses activitats que el CET organitzarà de forma paral·lela.

Aquesta jornada esportiva es celebrarà el proper diumenge dia 13 de desembre, des de les 9:30h, fins a quarts de quatre de la tarda, a les instal·lacions de Les Pedritxes. En l’apartat de hockey, es realitzarà un campionat de 6×6 per a totes les edats (3×3 per a Pre-Benjamins i Benjamins), amb partits de 20 minuts de durada. En el cas de tennis i pàdel, és disputarà un torneig de dobles. Per altre banda, es durà a terme una caminada popular pels voltants dels club, organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa.

El preu de la inscripció és de 5€ per persona, i anirà integrament a la Marató de TV3. Fins el moment, ja s’han inscrit més de 250 persones, amb gairebé 30 equips de diverses categories i clubs. Tota la informació i inscripcions les trobareu a la web del club (www.cdterrassa.cat) i per qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte mitjançant aquest mail maratocdth@cdterrassa.cat

Durant el transcurs del dia, es duran a terme a Les Pedritxes, altres activitats paral·leles, de caràcter gratuït. Aquestes activitats, aniran destinades tant als més menuts, com el més grans de la família. A més a més, durant tot el dia, es podran dur a terme donacions integres a la Marató de TV3, a les diferents bústies que hi haurà repartides en diferents punts estratègics de les instal·lacions del CD Terrassa Hockey.

S'apropa la Jornada esportiva de la Marató a Les Pedritxes

Share