Notícies

Sacra Morejón nomenada vicepresidenta esportiva

la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis, en la seva reunió celebrada el passat 27 de febrer ha nomenat com a Vicepresidenta Esportiva a la Sra. Sacra Morejón.

La Sacra és Arquitecta per la ETSAB (UPC) i Doctora en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la URL, Professora Nacional de Tennis per la RFET i Àrbitre Nacional.

A nivell docent, és professora del grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la FPCEE Blanquerna (URL) des del 2003 on imparteix assignatures de “Equipaments Esportius i la seva gestió ” i “Tennis”. També ha impartit les matèries de tennis del INEFC de Barcelona els anys en que s’ha ofertat (2003-2009). Així mateix és professora del Màster Universitari en “Esport, lleure i canvi social” (gestió d’organitzacions esportives de la URL) i del Màster Universitari en “Desarrollo, rendimiento e innovación en el tenis” (MEDAC-UCJC i RFET).

Entre les seves funcions destacarà la de coordinar el nou Projecte Esportiu de la FCT, continuant amb la filosofia de promoció del tennis català junt amb tots els clubs, estant al capdavant de l’àrea esportiva professional de la Federació  i a la vostra disposició per a qualsevol consulta o tema relacionat amb l’aspecte esportiu.

Share