Roura i Masarova semifinalistes al Campionat d'Espanya Aleví

Alejandro Davidovich (Federació Andalusa) tercer favorit i Noelia Bouzó (Federació Valenciana), vuitena cap de sèrie,  es van proclamar campions d’Espanya Alevins 2011 al Campionat disputat a les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis de Cornellà de la Federació Catalana de Tennis del 27 de juny al 2 de juliol.

Davidovich va derrotar, a la final, a Andrés Fernández (Federació Murciana), quart cap de sèrie, pel resultat de 6/3 i 6/2. El primer set es va decidir després d’un break en el vuitè joc i va durar 45 minuts. Més fàcil va estar el segon set pel campió ja que va aprofitar la primera de partit de la qual va disposar en només 33 minuts de joc.

El millor tennista català en aquesta competició va ser el jugador del CT de La Salut, Marc Roura, segon cap de sèrie, que va perdre en semifinals davant del finalment campió per un ajustat marcador de 6/0, 2/6 i 7/6(4)

Molt més igualada va ser la final femenina en la qual la jugadora de Vil·lareal, Noelia Bouzó, va imposar la seva llei després de més de 2 hores i mitja de partit derrotant a Eva Guerrero (Federació Andalusa).

La andalusa va arrencar amb un 3-0 inicial remuntat per la seva oponent que va encadenar cinc jocs seguits fins el 5-3. Una nova reacció de Guerrero li va permetre guanyar la primera manega per 7/5. No obstant això Bouzó, que arrossegava molèsties a la cuixa esquerra, va saber recuperar-se del cop vencent en el segon set per 6/2 2 i col·locant-se  5-0 en el tercer i definitiu, moment en què, tenallada pels nervis, la seva rival va aconseguir arrabassar-li dos jocs després de disposar de 2 pilotes de partit en el setè. Finalment en la tercera pilota de partit, Bouzó va aconseguir guanyar el Campionat amb un resultat final de 57 62 i 62.

La millor representant catalana va ser la tennista del CE Sánchez-Casal, Rebeka Masarova que va perdre en semifinals davant de la campiona Noelia Bouzó per 6/0 i 6/2.

Els dos campions van saltar, minuts després, de nou a les pistes per disputar les finals de dobles.

En categoria masculina, es van proclamar campions Andres Fernández i Sergio Anglés (Federació Murciana) en derrotar a Alejandro Davidovich i Lucas Franco (Federació Andalusa) per 6(1 i 6/2 mentre que en categoria femenina, el títol va ser per a Noelia Bouzó i Carla Pons (Federació Valenciana) en imposar-se a Paula Arias (Castella i Lleó)-Angela Fita (Federació Valenciana) pels resultats de  5/7 6/4 i 10-8.

Finalistes del Campionat d'Espanya Aleví 2011.