Notícies

Roger Romero finalista fase nacional de la Babolat Cup

La setmana passada es va disputar a la Manga del Mar Menor la fase nacional de la Babolat Cup, amb un gran resultat pel que fa als participants catalans.

Roger Romero, va ser una de les sensacions del torneig classificant-se per la final contra tot pronòstic, i després de fer un torneig fantàstic, va perdre en la gran final per 64 60 davant Lucas Franco.

El jove jugador del CT de la Salut que entrena al CT Vall Park, va arribar una mica just de forces a la final, doncs totes les rondes anteriors les va resoldre en 3 sets, i essent categoria infantil, no és fàcil aguantar una setmana amb aquesta exigència mental i física.

Destacar també els quarts de final de Nilo Duarte, qui també va perdre amb el que posteriorment va ser el campió.

Pel que fa a les noies, cal destacar les semifinals d’Esther Lopez que va perdre per 60 75 amb la segona cap de sèrie. En el quadre femení també vàrem tenir 2 representants de la delegació catalana, Marina Bassols, qui va perdre amb la que va ser la vencedora de la prova Paula Arias, i Antonella Stoica qui va perdre amb la primera cap de sèrie Eva Guerrero.

Pel que fa a la prova de dobles, destacar que Esther Lopez i Marina Bassols varen perdre la final en el super tie-break del tercer set enfront Bouzo-Pons, mentre que Stoica i Girbau perdien en les semifinals i Medici- Bulló als quarts.  Totes elles varen perdre amb les que varen guanyar el torneig.

L’expedició catalana la varen formar:

Capitans:

Victor Sanchez i Gerard Caballero

Nois

Roger Romero (finalista), Nilo Duarte(1/4 finalista, Daniel del Val, Álvaro Ruiz-cotorro ( 1/8 de final ), Néstor Giribet i Gonzalo Garcia-Nieto (1/16 de final).

Noies

Esther Lopez (1/2 finalista), Marina Bassols i Antonella Stoica (1/4 finalistes), Anna Bulló, Catalina Medici (vuitens de final), i Carla Girbau (1/16 de final).

Aquest torneig el disputen els classificats de cadascuna de les fases territorials de l’estat Espanyol, i pel que fa a Catalunya, varen participar 6 jugadors i 6 jugadores.

FELICITATS A TOTA L’EXPEDICIÓ CATALANA

Share