Notícies

Rodríguez-Magriñá i Gamell-De Toro es proclamen campions del II Internacional de Beach Tennis a El Masnou, Barcelona

Les parelles formades pels barcelonins Gerard Rodríguez-Martí Magriñá i Alba Gamell-Begoña De Toro, s’han adjudicat aquest cap de setmana passat la victòria al segon dels tres tornejos internacionals programats aquest any a El Masnou. El circuit mundial de tennis platja ITF Beach Tennis Tour tornarà a Espanya també al Masnou el 2 i 3 de juliol.

Gerard Rodríguez i Martí Magriñá han confirmat la seva condició de primers favorits en el quadre masculí imposant-se a la final als també barcelonins Pol Filella i Gael Rodríguez Estepa per un contundent 6-2 6-1. És el seu primer títol junts després de cedir en les dos finals disputades aquest any, la primera també a El Masnou del mes d’abril i a Mallorca fa oques setmanes, encara que van guanyar el pre-europeu disputat a Tarragona el mes de febrer.

En la competició femenina, Alba Gamell i Begoña De Toro també han complert els pronòstics superant a la final a una altra parella catalana, la formada per Gemma Egea i Mireia Rebull, per 4-6 6-4 6-0. Aquest triomf és el tercer que aconsegueixen aquesta temporada després d’imposar-se també al torneig anterior jugat al Masnou i a Grandignan a França.

El torneig ha estat organitzat pel Beach Tennis Barcelona Club i a part de les proves oficials ha albergat una competició mixta i una d’Infantil on la parella formada per Pol Bistué i Biel Prat se’n van proclamar campions.

 

 

Share