Rodríguez-Filella y Gamell-De Toro, guanyadors de la darrera prova ITF El Masnou Circuit

El passat cap de setmana 2 i 3 de juliol va tenir lloc la tercera i última prova de les tres que de han configurat el circuit ITF del Masnou Organitzat per Beach Tennis Barcelona Club amb una participació d’uns 130 jugadors.

Es tracta d’un torneig de “Prize money $ 0”, que forma part del Circuit Internacional de Beach Tennis. i, que a més és puntuable per al rànquing tant espanyol com català. En aquesta edició també es va disputar categoria mixta i un torneig infantil

Gerard Rodríguez va repetir victòria aquesta vegada amb el jove Pol Filella per 6-2, 3-6 i 6-4 davant Martí Magriñá i Gael Rodríguez en un partit intens a tres sets. En el femení Alba Gamell (BTB Club) i Begoña de Toro van demostrar que no tenen rival i aquesta vegada es van tornar a imposar a la final davant Alejandra Porterio (BTB Club) i Ana Salas, per 6-3 i 7-5. Es van convertir així en les campiones absolutes de l’ITF del Masnou Circuit, guanyant les Tres Proves.

A més, després de la classificació de l’ITF Beach Tennis aquest dilluns passat, Alba Gamell es la 55 del món, la seva millor posició aconseguida fins al moment, sent la 4 millor jugadora catalana i espanyola darrera de Pilar Escandell, Begoña de Toro i Rosa Sitjà.

En la categoria mixta la final se la van emportar Alejandra Porteiro (BTB Club) i Santi Puente per 9-8 davant Gemma Egea i Antonio Columbano (BTB Club) en un partit molt Igualat que va necessitar del desempat.

Tots els Jugadors van tenir a la seva disposició aigua i begudes isotòniques, menús especials, servei de fisioterapeuta a càrrec de Bernat Togores i altres gentileses dels nostres patrocinadors, especialment de Coffeemar. Es va realitzar també un sorteig d’ulleres Vista Òptica i Un Spa a Hotel Colon.  A més, vam donar la benvinguda Mon Deconatur com a nou col·laborador.

Fem una menció especial a l’escriptora infantil Tresa Blanch (BTB Club) que va ​​obsequiar amb els seus llibres a tots els nens i nenes participants en el torneig.