Notícies

Roberto Chamizo guanya l’Open Santi Silvas 2016

Roberto Chamizo es proclama campió de l’Open Santi Silvas per un 7-6 2-6 3-6 contra Quico Tur. En un partit marcat pel bon nivell dels dos tennistes, Chamizo ha anat guanyant terreny a Tur fins a fer-se amb la victòria. “Jugo amb tu i no contra tu” aquestes han estat les paraules que el jove madrileny ha dedicat al seu amic i contrincant, durant l’entrega de trofeus. Quico Tur, molt estimat dins la Fundació tant per la seva vessant professional com personal, també ha rebut un reconeixement per part de l’organització. L’Open 2016 s’ha tancat amb una gran exhibició del millor tennis internacional que ha enfrontat als dos millors jugadors d’aquest esport adaptat. Stephanne Houdet s’ha imposat per 6-2 6-1 a Joachim Gerard.
“Avui no he estat fi, he comès molts errors” així s’expressava Quico Tur després de perdre davant Roberto Chamizo, el torneig del quadre nacional individual Santi Silvas. “Tot i que no és excusa, durant 4 dies he jugat els individuals i dobles del quadre nacional però també els individuals i dobles del round robin internacional, motiu pel qual he arribat més cansat del que esperava”. De totes maneres, “el joc de Chamizo és molt bo, molt constant i ràpid”. Ambdós jugadors, han agraït a l’organització la possibilitat de participar en tornejos com el Santi Silvas. “És un plaer venir aquí i una il·lusió per tots nosaltres que s’organitzin competicions com la vostra.”

Houdet guanya el round robin internacional
L’exhibició internacional ha anat a càrrec dels 2 millors tennistes en cadira de rodes del món. El nº 1 Stephane Houdet s’ha enfrontat i guanyat al nº 2 Joachim Gerard en la final del round robin amb un resultat de 6-2 6-1.

Entrega de trofeus
L’entrega de trofeus s’ha realitzat a la pista principal de les instal·lacions del Club Natació Olot. La cerimònia ha començat amb l’entrada a la pista dels recull-pilotes i els voluntaris, acompanyada per les autoritats i els jugadors com a absoluts protagonistes de l’acte. Un cop realitzada l’entrega de premis, el president de la Fundació ha volgut agraïr a tots els jugadors la seva participació en el Santi Silvas 2016. “Hem tornat apostant pels jugadors de casa”.
Tommy Robredo també ha mostrat la seva satisfacció per la gran implicació dels voluntaris, però també de les empreses i institucions, que “un any ens han donat el seu suport”. “Sense vosaltres això no seria possible”.

 

Text i foto: Fundació Tommy Robredo

Share