Resultats del I Torneig Base Nàutica de Pineda de Mar

Diumenge 3 de juny es va diputar la segona prova del Circuit Català de Tennis Platja: El I Torneig Base Nàutica. I aquesta prova va ser una mostra més que el tennis platja català va per bon camí. Èxit de participació i d’organització, Hi van assistir un total 36 participants  amb jugadors i jugadores destacades del tennis platja català i internacional.

Els campions masculins van ser El Cristòbal Ramírez i l’Àlex Mompó en derrotar per 61 i 62 al Gerard Rodríguez i l’Àlex Albors,. En la femenina van guanyar l’Alba Gamell i l’Ana Salas per 6-1 i 6-4 a la Guiomar Maldonado y la Beauty Martínez. I pel que fa el mixta, Gerard Rodríguez i Yessika Saavedra van vèncer a Marc Girós i Tània González per un ajustat 7-6 i 7-5.

En la prova amateur mixta els campions van ser M Jesús. Mora i Pere.Ramos.

La propera prova és el Campionat de Catalunya organitzat per la FCT i el CT Gimeno a la Platja de Castelldefels. En breu penjarem més informació, però ja es poden tramitar les inscripcions enviant en un correu electrònic a tennisplatja@fctennis.cat (Data límit fins el14 de juny a les 15:00h).