Notícies

Resultats de la Prova VI del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT

La sisena prova del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT del 2015 va arribar al seu punt i final el passat diumenge 13 de desembre amb les finals de les diverses categories participants. La prova disputada al CIT Cornellà va comptar amb les competicions Júnior, Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí.

En la categoria Benjamí, el triomf en el quadre masculí 1 seria per Oriol Marsal (CT Cabrils), que guanyaria en la final al màxim favorit, Andreu Soliva (CT Girona), en dos sets (7/6(6), 6/0). La victòria del campionat masculí 2 seria pel cap de sèrie número 1, Robert Watzka, que derrotava en la final al sorprenent Pau Mateo (CT Sabadell), en dos sets (6/2, 6/4). En el torneig femení, Marina Sáez (CT Cubelles), s’emportava el títol després de derrotar a Bruna Igual (CT Sant Feliu) en dos sets (6/3, 7/5).

En la competició Aleví, Adrià Pratdepadua (CT Mataró), aconseguia la victòria del torneig Aleví 1 en derrotar en la final al principal candidat al títol, Marçal Miret (CT Vilafranca), en un disputat partit decidit al súper tie-break (2/6, 7/5, 10-6). En el torneig Aleví 2, el guanyador seria l’inesperat Joan Ambros (CT Montbui), que guanyava a Andreu Chacon (CT Montbui), en dos ràpids sets (6/0, 6/1). En el campionat Aleví 3, Marco Pérez aixecaria el trofeu després de batre en la final a Antonio Pérez en el súper tie-break (4/6, 6/4, 10-4). En el quadre femení 1, Taisia Yakunina (CE Laietà), s’emportava el títol després de vèncer en la final a Aya El Marrase (CT La Genera), en dos sets (7/6(7), 6/2). En el torneig femení 2, Irene March (Escola Cornellà), es proclamaria campiona en derrotar en la final a Laia Fontelles (CT Barcelona-Teia).

En la categoria Infantil, Oriol Fillat (CT Cabrils), s’emportava el trofeu en el torneig masculí 1 després de superar en la final a Gerard Oltra (CT Manresa), en tres intensos sets (3/6, 6/2, 6/0). En el quadre masculí 2, Joan Gallardo (CT Badalona) donava la sorpresa i s’emportava el títol després de superar en al final a Ivan Guillen (CT Montornes), en tres disputats sets (6/4, 4/6, 6/3). En la competició masculina 3, Marc Guitart (CT Manresa), guanyava el títol després de vèncer en la final a Nil Felip (CT Montbui), per un doble 6/2. Pel que fa al torneig femení 1, la victòria seria per la sorprenent Natalia Mas (CT Andrés Gimeno), que superava en la final a Mariona Franco (CT Cubelles), en dos sets (7/5, 6/3).

En la competició Cadet, Xavi Delgado (CN Sant Cugat), s’enduia el triomf final en el torneig masculí 1, després de derrotar en el duel decisiu a Marc Monclús (CT Manresa), en tres sets (4/6, 6/3, 6/0). En el campionat masculí 2, Eric Huste (CST Cunit) donava la sorpresa i aixecava el trofeu després de derrotar a Wasily Moritz en la final per un doble 6/4. En el campionat masculí 3, Juan Perello (CN Sant Cugat), aconseguia el títol després de guanyar una intensa final enfront Alex Carbonell (RCT Barcelona-1899) en tres sets (7/6(5), 2/6, 6/4). En el quadre femení 1, la gran candidata al triomf, Clàudia Sorni (CE Amposta), s’emportava la victòria després que la seva rival, Judit González (CT Castellar del Vallès), s’hagués de retirar quan només s’havien disputat tres jocs de la final (2/1 ret). En canvi, la favorita en el quadre femení 2, Naomi Jahr (CE Hispano Frances), guanyava el títol després de completar una intensa final enfront Paula Queralt (CT Mataró), resolta en dos igualats sets (7/6(5), 7/5).

Finalment en la categoria Júnior, Ieremia Crisan (CE Laietà), s’emportava la victòria del torneig masculí 1 contra tot pronòstic, després de superar en la final a Sergio Garrido (CT de la Salut), en dos ràpids sets (6/1, 6/2). En el campionat masculí 2, el triomf seria pel sorprenent Ferdinand Johannes J. Schmuck (CT Barcino), que derrotaria en la final al màxim favorit, Alejandro González-Tarrio (CN Sant Cugat) en dos sets (6/4, 6/1). En la competició femenina, el títol aniria a parar a mans de Tanit López (CE Hispano Frances), després de batre en la final a Cristina Flaquer (Cercle Sabadellés 1856), per un doble 6/3.

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share