Notícies

Resultats de la Prova V del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT

La competició disputada a les instal·lacions del Centre Municipal Tennis Vall d’Hebron va contar amb la participació de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior.

La Prova V del Circuit Juvenil d’Hivern de la Federació Catalana de Tennis va arribar a la seva fi el passat diumenge 8 de novembre. El torneig disputat a les instal·lacions del Centre Municipal Tennis Vall d’Hebron va contar amb la participació de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior.

En la competició benjamí, el triomf en el quadre femení  1 va acabar en mans de Marina Saez (CT Cubelles) que guanyava a la màxima favorita, Berta Vidal (CT Cabrils), en el súper tie-break del duel decisiu (7/5, 5/7, 10-5).

En la categoria aleví, Roberto Lanaia (CE Hispano Francés) es proclamava campió del torneig masculí 2 sorprenent a Yoav Versloot (CE Sanchez-Casal), en la final en el súper tie-break (5/7, 6/3, 10-4).

En el quadre femení, la victòria seria per la màxima favorita, Judith Hernández (CT Andrés Gimeno), que s’imposava en la final a la sorprenent Taisia Yakunina (CE Laietà), en dos sets (7/5, 6/0).

En el torneig infantil, el trofeu del campionat masculí 1 seria David Puigdemasa (CN Sant Cugat), que derrotava en la final a Max Alcalà (CT Cabrils), en dos sets (6/3, 6/1). En la competició masculina 2, la victòria acabaria sent pel màxim favorit, Ignasi Guerrero (CN Sant Cugat), després de superar a Nikita Pilshchikov (CT Can Via) en dos ajustats sets (7/6, 7/5). En el quadre masculí 3, el guanyador seria Ivan Guillen (CT Montornes), que s’imposava en el duel decisiu a Leon Debuf (CT Can Via) en dos parcials (6/3, 6/0). En el torneig femení, triomf per Sílvia Martínez (CT Andrés Gimeno), després de vèncer a Natalia Mas (CT Andrés Gimeno), en dos sets (6/1, 6/3).

En la competició cadet, el triomf en el quadre masculí 1 acabaria sent per Aleix Martínez (CT Vall Parc), que derrotava en la final al màxim favorit, Carles Batlle (CE Laietà), en tres sets (2/6, 6/2, 6/4). En el torneig masculí 2, la victòria seria per Nikolaos Koutroubis (Club Catalunya Tennis Resort), després de derrotar a Pol Vega (CT Barcino), en el duel decisiu (6/2, 6/4). En el campionat femení, Núria Salvat (CT Reus Monterols), es quedava amb el trofeu després que la seva rival, la màxima favorita Aina Cordo (CT Vall Parc), no pogués disputar la final.

Finalment, en la categoria júnior, Sergio Garrido (CT de la Salut), s’emportava la copa de campió del torneig masculí després que el seu rival, Pol Sánchez (CT Mataró) s’hagués de retirar a la meitat del primer set (4/1 ret.).

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share