Notícies

Resultats de la Prova IV del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT

La quarta prova del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT del 2015 va arribar al seu punt i final el passat 21 de juny amb les finals en les diverses categories participants. La prova disputada al CIT Cornellà va comptar amb les competicions Júnior, Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí.

En la categoria Benjamí, el triomf en el quadre masculí seria pel màxim favorit, Max De Vilar (CT Cabrils), que guanyaria en la final a Jose Luis Marcos (CT Barcino), l’altre gran candidat a la victòria, en dos sets (7/5, 6/2). En el torneig femení, Bruna Igual (CT Sant Feliu) donava la sorpresa i s’emportava el títol després de derrotar amb claredat a Carla Ferrer-Salat (RCT Barcelona-1899) en dos sets (6/1, 6/0).

En la competició Aleví, el màxim favorit al torneig Aleví 1, Adrià Pratdepadua (CT Mataró), complia els pronòstics i s’emportava la victòria final enfront Àlvar Sola (CT Cabrils) per un doble 6/2. En el torneig Aleví 2, el guanyador seria Yoav Versloot (CE Sanchez-Casal i cap de sèrie número 4), que superava en la final al màxim favorit, Jayson Nico Viernes (Escolà Cornellà), en dos sets (6/4, 6/0). En el quadre femení, la tercera favorita, Laura Guberna (CE Laietà), s’emportava el títol després de vèncer en la final a la gran favorita, Laura Garcia (CT Andrés Gimeno), en dos sets (6/4, 7/6 (5)).

En la categoria Infantil, Oriol Fillat (CT Cabrils i cap de sèrie número 4), s’emportava el trofeu en el torneig masculí 1 després de superar en la final a Pau Fanlo (CT Cabrils i cap de sèrie número 5), per un doble 6/4. En el quadre masculí 2, Ivan Guillen (CTMontornes) donava la sorpresa i s’emportava el títol després de superar en al final a David Herrero (RC de Polo i cap de sèrie número 5), en dos sets (6/3, 6/0). Pel que fa al torneig femení, la victòria seria per la segona gran favorita, Elena Gunfaus (Penya Arlequinada) que superava en la final a Maria Auladell (CE Laietà i cap de sèrie número 6), en dos sets (6/4, 7/5).

En la competició Cadet, Guillem Arno (Club Catalunya Tennis Resort i cap de sèrie número 3) s’enduia el triomf final en el torneig masculí 1, després de sorprendre en el duel decisiu al màxim favorit, Sergio Garrido (CT de la Salut), en un ajustat partit que es va haver de decidir en el súper tie-break (5/7, 6/4, 10-6). En el campionat masculí 2, el màxim favorit al títol, Sergi Hom (Club Catalunya Tennis Resort) no donaria opció a la sorpresa i aixecava el trofeu després de derrotar amb contundència a Jesús Iribar Olmo (CT Cabrils i cap de sèrie número 4) en la final (6/1, 6/0). En el quadre femení, la segona gran candidata al triomf, Andrea Herrera (CT Mataró), s’emportava la victòria després de guanyar en la final a la màxima favorita, Nora Vila (CT Salt les Guixeres), en dos ràpids sets (6/2, 6/1).

Finalment en la categoria Júnior, el principal candidat al triomf del torneig masculí, Adrià Álvarez (CE Sanchez Casal), s’emportava la victòria després de superar en la final a l’altre gran favorit, Pol Julià (CT Terrassa), en dos sets (6/4, 7/5). En la competició femenina, el títol aniria a parar a mans de l’Andrea Balcells (Escola Cornellà i cap de sèrie número 3), després de batre a  Araceli Bel (CT Tortosa i cap de sèrie número 4) en una intensa i ajustada final que es va haver de decidir en el súper tie-break definitiu (6/4, 2/6, 12-10).

Share