Notícies

Resultats de la Prova I del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT

La competició disputada a les instal·lacions del CMT Vall d’Hebron, amb alguns quadres encara pendents de finalitzar, ja té els primers vencedors en varies de les categories participants.

La primera prova del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT del 2016 va posar punt i final, el passat diumenge 14 de febrer, a la majoria de les competicions en joc de les diverses categories participants. La prova disputada al CMT Vall d’Hebron va comptar amb les categories Júnior, Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí.

En la categoria Benjamí, el quadre masculí és un dels pocs encara pendents de resoldre’s. En el torneig femení, la màxima favorita al títol, Isabel Waring (CT Barcino), s’emportava la victòria final en superar a Sophie Perelló (C Puigcerdà Poliesportiu) en dos sets (6/2, 6/3).

En la competició Aleví, Jordi Fraile (CN Sant Cugat), feia bons els pronòstics i  es proclamava vencedor del torneig Aleví 1 en derrotar en la final a l’altre gran candidat, Alex Pomes (CT Manresa), en dos sets (6/3, 6/1). En el torneig Aleví 2, el guanyador seria l’inesperat Ionatan Muntean (Escola Cornellà), que guanyava a Andreu Chacon (CT Montbui), en dos ràpids sets (6/0, 6/1). En el campionat Aleví 3, Marco Pérez aixecaria el trofeu després de batre en la final a Alex Izquierdo (CT Cabrils) en dos sets (6/0, 6/3). La final del quadre femení aleví és una de les altres finals que encara queda per disputar-se.

En la categoria Infantil, Max Alcalà (CT Cabrils), no donava opció a la sorpresa i s’emportava el trofeu en el torneig masculí 1 després de superar en la final a Oriol Fillat, en tres intensos sets (2/6, 6/3, 7/5). En el quadre masculí 2, Raúl Galiano (CT Urgell) s’emportava el títol després de guanyar en al final al sorprenent Gonzalo Alcaraz (CT Mataró), en dos ràpids sets (6/1, 6/0). En la competició masculina 3, Nicolas Moro (CT Andrés GImeno), donava la sorpresa i guanyava el títol després de vèncer en la final a l’altre gran revelació del torneig, Raúl Castanardo, en dos sets (6/3, 6/1). Pel que fa al torneig femení 1, la final resta pendent de jugar-se.

En la competició Cadet, les finals dels quadres masculins 1 i 2 formen part dels partits per acabar de jugar. No obstant això, en el campionat masculí 3, Alejandro Moya (CE Hispano Francés), aconseguia el títol després de guanyar la final enfront el sorprenent Daniel Pujibet (Club CET “10”), en dos sets (6/4, 6/3). En la categoria femenina,  el quadre 1 s’afegia a la llista de finals pendents, mentre que en el quadre femení 2, Paula Arambilet (CDT Belulla), guanyava el títol després batre en la final a la màxima favorita, Laura Mayoral (CT Cabrils), en dos sets (6/3, 6/1).

Finalment en la categoria Júnior, Jordi Puig (CT Manresa), no es deixava sorprendre i s’emportava la victòria del torneig masculí 1 superant en la final a l’inesperat Daniel De Val (CT Barcino), en dos intensos sets (6/3, 7/6(5)). En el campionat masculí 2, el triomf seria pel sorprenent Ignasi Forcano (CT Canet 1971), que derrotaria en la final l’altre gran revelació, Eduard Pérez (CE Laietà) en tres sets (6/3, 1/6, 6/1). En la competició femenina, el títol aniria a parar a mans de la màxima favorita, Ares Llobera (CT Urgell), després de derrotar en la final a l’altre gran candidata, Mar Gendra (CT Mataró), per un doble 6/3.

Share