Notícies

RENOVAT ACORD DE PATROCINI ENTRE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS I HEAD

El Tennis Museum de la Federació Catalana de Tennis, ha estat l’escenari on s’ha segellat l’acord de renovació de l’acord de patrocini entre la FCT i HEAD. L’ acord, vincula a ambdues entitats fins al 31 de desembre de 2.019.

 Joan Navarro, President de la Federació Catalana de Tennis, i Jochen Schirmer, Commercial Manager de HEAD Spain, han segellat l’acord de Patrocini que ja vinculava a ambdues entitats des de l’any 2008 i que, amb el citat acord de renovació es prolongarà, com a mínim, fins a finals de 2019. Aquests més de 10 anys de relació, demostren la bona sintonia entre la FCT i la marca líder del nostre esport. HEAD continuarà com a o pilota oficial de la FCT i ampliarà el seu acord Patrocini Tècnic Oficial a raqueta, cordatge, textil i calçat.

Per a Jochen Schirmer, l’acord “era una prioritat per a la nostra companyia, donat que mantenim l’aliança amb una de les Federacions més importants de l’Estat, i una de les més importants a nivell europeu”.

Per la seva banda, el President de la FCT, Joan Navarro, declarava que “mantenir la nostra aliança amb la marca líder a nivell mundial demostra, no solament el bon nivell del tennis català, sinó la incessant feina que realitzem dia a dia per a que la nostra Federació continuï sent un referent en tots els àmbits

 

SOBRE  HEAD TENNIS

HEAD TENNIS forma part de HEAD BV i es proveïdor i comercialitzador mundial de roba de marca premium per a tenis, pilotes, calçat i equipament per a esportistes de tots els nivells competitius. Des de la seva presentació a finals de la dècada de 1960, quan  el fundador de HEAD Howard Head va introduir la primera raqueta de tennis fabricada en alumini, els productes clau de la divisió lideren el mercat en ventes i reputació. Formen part de la família de HEAD Tennis alguns dels millors tennistes ATP i WTA, com Novak Djokovic, Andy Murray, Richard Gasquet, Tomas Berdych, Maria Sharapova i Sloane Stephens. Si vols més informació, visita: www.head.com/tennis.

 

TOT SOBRE EL TEAM HEAD

El Team HEAD està format per jugadors júnior i professionals de primer nivell, entrenadors experimentats i ambaixadors de renom. Els més joves  tenen l’oportunitat de treballar amb entrenadors del prestigi de Bob Brett i Emilio Sánchez, així com accedir a les millors instal·lacions del mon. A més a més, conten amb l’ajuda que ofereix la xarxa del equipo HEAD. Algunes de les grans estrelles actuals del circuit Pro Tour, com Novak Djokovic, Andy Murrayiy Alex Zverev, varen participar en el seu dia en el programa i han format part del Team HEAD des dels inicis. Sivols més informació visita: team.head.com.

Share