Notícies

Relleu tècnic al capdavant de la FCT Lleida

Rodríguez té 26 anys i és Monitor Nacional de Tennis i Director de tennis. Com a entrenador, ha estat director de l’Escola CT Barà, coordinador de l’Escola Base Tennis Tortosa i de l’Escola de Competició de Tortosa, entrenador del Grup de Competició Eurostage (Maresme) i tècnic de la FCT Lleida des del mes de setembre.

El lleidatà compta, a més, amb experiència com a àrbitre a nivell internacional, en tornejos de primer nivell, com ara la final de la Copa Davis a Barcelona, deu anys arbitrant el Godó, tres Masters 1000 de Madrid, un Masters de Shanghai i l’Open 500 Beijing, entre d’altres.

Ara està al capdavant del Centre de Tecnificació de la Caparrella, instal·lació en la qual treballa el grup d’entrenament i seguiment 2003, format per Paula Arcarons (Sícoris), Claudia Borbón (CN Lleida), Dani Martínez (CN Lleida) i Alejandro Vicente (CT Lleida). A més, a la Caparrella es fan reforços puntuals amb altres jugadors i també hi ha el centre d’operacions del grup de Cadira de Rodes, format per Ubald Rates, Jordi Torné, Xavi Murillo, Jacob Nadal, Kilian Torrelles, Josep Cunillera i Pep Raurich.

Miqui-Marc-1 copia 2

Share