Notícies

Recerca sobre les competències professionals de l'entrenador de Tennis

El passat 8 d’abril, el Director de l’Àrea de Docència i Recerca de la FCT, Josep Campos, va defensar a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna – Universitat Ramon Llull la Tesi Doctoral titulada “Les competències professionals de l’entrenador de tennis. La visió dels seus formadors a nivell internacional“.

Es tracta d’una recerca en la que s’han identificat aquells trets que haurien de reunir els bons entrenadors de tennis des del nivell de jugadors principiants fins als d’alt rendiment, i en funció de la formació i experiència acumulades.

Els experts que han participat en l’estudi han estat els responsables de formació d’entrenadors de federacions nacionals de tennis d’arreu del món, de les federacions territorials de la RFET i els oficials de desenvolupament de la Federació Internacional de Tennis (ITF).

La voluntat a partir d’aquest moment és aplicar les conclusions de la recerca a la formació de les tècniques i tècnics de tennis en els programes de formació inicial i continuada que desenvolupa la Federació Catalana de Tennis i també acostar la teoria a la pràctica en el desenvolupament i millora professional dels entrenadors/es de tennis.

ADRCasio febrer 2011 076_621x466

Share