Notícies

Realitzada la Jornada RDS dels jugadors i jugadores del 2004

Ahir dimecres 18 de novembre, es va realitzar una nova jornada RDS per part de l’Àrea Tècnica de la FCT. En aquesta ocasió es va convocar a 20 nens i 20 nenes de la generació del 2004 a les instal·lacions del CIT Cornellà.

La jornada va estar marcada per el bon ambient i les cares de nerviosisme dels joves jugadors. Vàrem iniciar l’activitat amb un escalfament físic en dues pistes, i posteriorment es va explicar el funcionament de tota l’activitat. Els nois començaven fent uns exercicis físics variats, mentre les noies començaven amb 5 pistes  jugant a tennis.

Cada pista disposava d’un tècnic de la FCT, i es va marcar una sèrie d’exercicis de controls o de punts, on les joves jugadores varen donar el millor que tenien. Arribada l’hora i mitja d’activitat, es va procedir a fer el canvi d’estació, on els nois passaven a jugar, mentre que les noies passaven a fer les proves físiques.

40 participants de 25 clubs diferents varen gaudir d’una jornada diferent, on molts d’ells varen poder gaudir de jugar en pistes cobertes, cosa que no havien fet mai.

Aquestes jornades de Recerca, Detecció i Seguiment de jugadors i jugadores de Catalunya, estan pensades per tal que els i les joves tennistes referents de cada generació puguin fer alguna trobada conjunta per així crear il·lusió per la pràctica del tennis, i bon ambient entre els participants, a més de servir als tècnics de la FCT per veure l’evolució dels jugadors en els darrers mesos.

Avui és el torn de la generació del 2003, on esperem veure el millor de les joves promeses de tennis català.

 DIRECCIÓ ESPORTIVA FCT

Share