Notícies

Realitzada amb èxit la Jornada RDS Pro&Pro.

Aquest dissabte dia 6 de desembre les pistes del Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron van acollir  una nova jornada RDS Pro&Pro (Professionals i Promeses).

Vinguts de 24 clubs, els protagonistes van ser 49 joves promeses del tennis català (nascuts entre els anys 2000 i 2002) i 6 professionals de referència com Tommy Robredo, Marcel Granollers, Mate Pavic, Flavia Pennetta, Lourdes Dominguez i Marina Erakovic.

L’esdeveniment es va dividir en dues parts. En la primera, la meitat dels jugadors i els seus respectius pares van fer una interessant xerrada amb els psicòlegs esportius Francisco Solano i Sergi Torondel titulada “Tennis i Fair Play”. Mentrestant, l’altre part dels jugadors es van dividir en grups de 6 i anaven rotant per 4 pistes on van fer diversos exercicis amb els jugadors professionals. A la pista central en Tommy Robredo i Mate Pavic pilotejaven de fons amb els jugadors. A la pista 1, la Flavia Penneta i Marina Erakovic van fer exercicis de xarxa i fons. A la pista 2 de Lourdes Domínguez i Marcel Granollers es van fer exercicis acabats en punt lliure. Finalment a la pista 3, en Toni Martínez, preparador físic de Tommy Robredo i Lourdes Domínguez entre d’altres, va realitzar un seguit d’exercicis per treballar la velocitat de reacció i la coordinació.

Al cap d’una hora tothom va fer canvi d’àrea. És a dir, els que feien la xerrada van anar a les pistes a entrenar amb els professionals, i els que ja havien entrenat van anar al Museu de la FCT a escoltar els psicòlegs.

Ja al voltant de les dues del migdia, l’acte va acabar amb l’entrega d’uns obsequis gentilesa dels sponsors de la FCT i de diplomes a tots els participants signats per els jugadors professionals i entregats per els mateixos.

Agrair la participació de tots els jugadors vinguts d’arreu de Catalunya i especialment als professionals que van dedicar tot un matí de la seva dura pre-temporada a fomentar la il·lusió pel tennis.

Àrea Esportiva FCT

Foto de grupGrup de noiesGrup de noisFoto amb TommyEntrega diplomesMar BurjatsBenvinguda a la JornadaAtents a l'explicació inicialFlavia Pennetta i Marina Erakovic

Xerrada psicològica Tommy Robredo i Mate PavicLourdes Domínguez i Marcel GranollersFlavia PennettaToni MartínezKarim Perona Descans al final de l'entrenamentEntrenament a la Pista 1Agraïment final de Joan Navarro

 

Share