Notícies

Ramon Mestres, nou president del Club Tennis Urgell

Ramon Mestres s’ha convertit en el nou president del Club Tennis Urgell després que, complint amb l’agenda prevista del procés electoral, tan sols s’hagi presentat la candidatura que ell encapçala. D’aquesta manera, Mestres rellevarà a Màxim Miranda en el càrrec durant, com a mínim, els propers tres anys.

El nou president d’un dels Clubs amb més història de les terres lleidatanes comptarà amb una junta formada per la Secretària Susanna Maza i Sabido; el tresorer Albert Bringué i Campi i els vocals Koen Janssens, Francesc Talavera i Puigpinós, Laura Torguet Pomar, Josep Maria Florista Izquierdo, David Pérez i Freixinet, Ramon Llobera Serentill i Santiago Pastó Codina, aquests dos últims, membres també de la directiva sortint.

nova Junta del Club Tennis Urgell novembre 2013

En l’acte de relleu, que han presidit Miranda i Mestres, la nova junta ha refermat les bases amb les que es fa càrrec del Club, deixant palesa la seva pretensió de donar una continuïtat a la gran tasca feta “pels nostres predecessors”.

Així doncs, Mestres i els seus companys de viatge en aquesta nova etapa del Club Tennis Urgell resumeixen de la següent manera la seva tasca al capdavant de l’entitat:

Continuïtat, de confiança, fomentant el treball en equip, eficiència i eficàcia, austeritat, plural, transparent, amb visió de futur i innovació i responsable amb el propi Club i la societat en general.

Share