Quico Tur campió de Catalunya del Open en Cadira de Rodes al Club Tennis Vic

Quico Tur es va proclamar el passat dia 20 d’octubre campió del Campionat de Catalunya Open en Cadira de Rodes Memorial Oliver Puras disputat al Club Tennis Vic. Tur, que reapareixia després d’un any de baixa per lesió, es va adjudicar el títol al derrotar en la final per 6-3 i 6-0 al jugador aragonès Carlos Pina. El tenista català es va mostrar molt sòlid amb el seu servei i no va donar opció a Pina que només va ser capaç de plantar cara durant el primer set.

En el segon, Tur amb un magnífic tennis va fer gaudir de valent el nombrós públic que va acudir a les pistes del Club Tennis Vic a veure la final del torneig. La final de consolació la van disputar Francesc Prats i Miguel Tena. Tena es va imposar per un marcador de 6-4 i 7-5.

Pel que fa als dobles, la final la van disputar les parells formades per Quico Tur i Francesc Prats contra Miguel Tena i Carlos Pina. Tena i Pina van derrotar la parella catalana per 6-2, 5-7 i 7 a 10 al tie-break. Tur i Prats van desaprofitar un 5 a 0 al seu favor en el segon set. Tena i Pina van reaccionar i van saber capgirar la situació per guanyar 7 jocs de manera consecutiva i endur-se el set. Posteriorment al tie-break, van tenir una major sang freda per guanyar el títol.