Notícies

Punt i final a un torneig molt intens

Roberto Ortega-Olmedo, madrileny, de 23 anys, és el guanyador del 3r Torneig Arcadi Manchón. Situat al lloc 314 de l’ATP abans de la competició, es converteix en el primer guanyador estatal de l’Open que s’ha disputat a les pistes del CT Montbui. Un torneig organitzat per l’empresa Top Tennis amb la col·laboració del CT Montbui  i que ha portat més gent que mai a les pistes montbuienques. Aquesta edició ha estat un ‘desafiament’ per les causes climatològiques i altres contratemps, admet el responsable de l’organització, Arcadi Manchón. I malgrat tot, el balanç és molt positiu, per la resposta als problemes, la implicació de l’equip i el nivell del torneig.

Els organitzadors agraeixen especialment la tasca dels voluntaris, vinculats a Top Tennis i al CT Montbui, i al seu esforç que ‘han permès que el torneig tirés endavant’. ‘La pluja ha estat un handicap, però no s’ha cancel•lat cap partit i cap jugador n’ha hagut de disputar dos en un dia. Hem hagut de parar alguns dels matxs, assecar les pistes i tornar a començar, però ens n’hem sortit’.

El nivell del torneig ha estat superior a altres anys. Molts jugadors de nivell no van ser a temps d’inscriure’s a la prèvia, i aquests partits se’n van ressentir. Altrament, el quadre final ha estat ‘molt més potent’ i ara queda ‘seguir millorant’. Arcadi Manchón confia en polir aspectes i comptar de nou amb el suport dels patrocinadors de cara a organitzar una quarta edició amb la mateixa eficàcia o més que les precedents.

Sobre el guanyador, Roberto Ortega-Olmedo, que va guanyar la final per 7-5 i 6-1 al colombià Juan Sebastián Gómez, Arcadi Manchón l’elogia com ‘un jugador sòlid’, que ‘ja és anímicament madur’

Punt i final a un torneig molt intens

Share