Notícies

Publicat el programa de la VI Jornada Tècnica d'Actualització del Barcelona Open Banc Sabadell – 61è Trofeu Comte de Godó

Ja està disponible el programa de la sisena Jornada Tècnica d’Actualització que se celebrarà el proper dissabte 20 d’abril, coincidint amb la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell – 61è Trofeu Comte de Godó , organitzada conjuntamente per la Federació Catalana de Tennis i Real Federación Española de Tenis, en col·laboració amb el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i la Clínica Mapfre de Medicina del Tennis.

La Jornada es dirigeix a tècnics de tennis, preparadors físics, jugadors i a totes les persones interessades en l’entrenament del tennis en general. D’entre les temàtiques que s’abordaran, estan les “Noves patologies en el tennis actual i la seva prevenció”, “Consideracions a tenir en compte en el treball de força amb jugadors en formació i desenvolupament”, “Consideracions a tenir en compte en l’entrenament de jugadors de tennis” i la “Gestió del tennis: orientacions per a tècnics i directors d’escoles de club”.

La Jornada es desenvoluparà en horari de matí, amb un enfocament multidisciplinar orientat a través de diferents taules rodones. El programa definitiu i el formulari d’inscripció estan disponibles en el document adjunt a aquesta notícia.

Jornada Tècnica d’Actualització Godó 2013

Share