Notícies

Pròxima prova We Beach a la vista

El proper 30 de març tindrà lloc la VII Prova We Beach a les instal·lacions privilegiades del Club Natació Barcelona. Seguim així amb el calendari que es va iniciar al mes de Febrer i donant continuïtat a la llarga temporada catalana.

Altre cop disposareu de categories amateur, per aquells/lles que s’inicien, així com de la federada, recordeu indispensable disposar de llicència de tennis o en el seu defecte de tennis platja. Hi haurà totes les modalitats de dobles, femenins, masculins i mixtes, i si no teniu parella no és impediment per jugar, te’n busquem una!

Per poder fer la inscripció heu d’omplir degudament el formulari seguint aquest link, disposeu de temps fins el 27 de març a les 15h. També podreu gaudir de descompte en el pagament anticipat si el realitzeu abans del 25 de març a les 23h, la informació de preus i número de compte la trobareu en el mateix formulari.

Més informació a la mateixa web de la Federació Catalana de Tennis, o bé, a la pàgina de facebook de Beach Tennis Barcelona

Share