Notícies

Pròxima prova del calendari de Tennis Platja de la FCT al Club Natació Barcelona

El proper diumenge 26 de maig, es durà a terme, a la ciutat de Barcelona, la primera prova de Tennis Platja organitzada per WE BEACH i el CNB.

El toneig, que es celebrarà a les instal.lacions privilegiades del Club Natació Barcelona acollirà tant la categoria Open, puntuable pel Circuit Català, com la categoria Amateur, i totes elles amb modalitat de dobles masculí, dobles femení i dobles mixtes. Es comptarà amb el muntage de varies pistes, algunes d’elles dins del recinte i d’altres fora per tal de no només donar cabuda a totes les categories sinò també poder donar la máxima visibilitat d’aquest espectacular i divertit esport a tot el públic.

Els participants podràn gaudir d’unes inmillorables instal.lacions a primera línia de mar, gràcies a tots els serveis del què diposa el Club com vestuaris, dutxes, piscina, gimnàs, restaurant, bar, etc. A més, hi haurà aigua i fruita per a tots els jugadors com també d’altres sorpreses organitzades per l’equip tècnic de WE BEACH i CNB que de ben segur dinamitzaraàn tota la jornada.

Destacar que una de les novetats d’aquest torneig, és la posibilitat de poder realitzar el pagament d’inscripció de manera anticipada, beneficiant-se així d’interesants descomptes.

Podeu trobar la informació i full d’inscripció accedint a la pestanya Tennis Platja / Competicions on dins de la prova del calendari hi han els documents adjunts, així com en el facebook de Beach Tennis Barcelona.

Podeu trobar la informació i full d’inscripció en els documents adjunts, així com en el facebook de Beach Tennis Barcelona.

Us hi esperem!

Share