Notícies

Tennis per a la gent gran al Vendrell

El passat dijous 20 d’Octubre, el Club de Tennis Comarruga Atlètic va organitzar a les instal·lacions esportives del Complex Esportiu Club de Tennis el Vendrell una sessió d’iniciació al tennis per a persones de la tercera edat.

Es tracta d’un col·lectiu de gent gran de fins a 85 anys que mai ha jugat a tennis. Aquesta activitat s’inclou dins el programa La Gent Gran es mou de l´Ajuntament d’ El Vendrell.

Es va organitzar per part dels tècnics del Club de Tennis Comarruga Atlètic i va comptar amb la col·laboració i supervisió de Fran Medina, director tècnic de la Representació Territorial de la FCT a la provincia de Tarragona

Un cop finalitzada l’activitat, els participants van evidenciar el bon desenvolupament d’aquesta, la qual van trobar molt positiva i van poder gaudir de l’esport del tennis.

La voluntat del Club Club de Tennis Comarruga Atlètic és la de continuar fent promoció del tennis per a la Gent Gran i també per a més col·lectius, amb l’objectiu d’apropar aquest esport a la població i que tothom gaudeixi de la pràctica del tennis en grup.

 

Tennis per a la gent gran al Vendrell

Share