VIII Torneig de Minitennis al CT Montbui

El passat diumenge 6 de maig, va tenir lloc al C.T.Montbui el VIII torneig de minitennis.

Va haver una gran participació, un total de 68 nens entre els 6 i 10 anys d’edat, procedents de diferents clubs com: C.T. La Pobla de Claramunt, C.T. Els Arcs de Pinedes d’Armengol, C.T. Vilafranca, C.T. Vilanova del Camí, C.T. Puigcerdà i C.T. Montbui.

El torneig es fragmentava en dos competicions: Jocs Competitius i Minitennis. La diada va ser un èxit en tots els sentits; des de l’organització, representada per l’equip TOP TENNIS, encapçalada pel director Arcadi Manchón; el nivell i bon comportament dels participants, públic i familiars i la col·laboració inestimable del C.T. Montbui .

En l’àmbit estrictament esportiu,  la victòria d’en Toni Salgado del C.T. Montbui en els Jocs Competitius reflectint el bon treball realitzat durant tot l’any. I la victòria de l’Adrián Oya del C.T. Els Arcs en el Minitennis, on va guanyar una disputada final amb el seu company de club en Raúl Luna.

Paral·lelament també es va disputar la final del  V torneig Circuit Juguem, on en Gerard Valls, del C.T. Montbui, va vèncer per un 6/2 6/1 a en Biel Alcaraz, també del C.T.Montbui. Cal destacar que era la segona final consecutiva d’en G. Valls, aquesta vegada sent vencedor del torneig. I que en B. Alcaraz va ser un digne finalista després de realitzar un torneig excel·lent.