Notícies

Trobades de Minitennis a la província de Tarragona

Aquest passat dissabte dia 12 de maig, la Federació Catalana de Tennis conjuntament amb el municipi de l’Hospitalet de l’Infant van organitzar la primera Trobada de Mini-tennis de la localitat, a la residència esportiva ASTER, amb una assistència de gairebé 30 nens d’entre 6 i 10 anys que ho van passar d’allò més be.

L’objectiu principal de l’activitat va ser promocionar l’esport del tennis a la zona de la Tarragona centre i per aquest motiu es van convidar a tots els clubs i centres educatius del voltant.

Tots els participants van poder jugar partits de Minitennis amb nens i nenes de la seva mateixa edat i van rebre tot tipus d’obsequis com ara samarretes, gorres, begudes, berenar, etc.

Prèviament, el Director Tècnic de la Federació Catalana de Tennis a Tarragona, el Fran Medina, va donar una xerrada educativa per als pares i fills que van assistir a l’activitat.

El dia anterior es va poder gaudir a les instal·lacions de l’Hospitalet d’una jornada de promoció de l’activitat que reunia un entrenament d’exhibició i un clínic obert a tothom que van realitzar dos dels millors jugadors de Catalunya de les seves respectives categories, l’ampostí Albert Roglan, jugador del RCT Barcelona i el Tarragoní Alex Casas, membre de l’equip del CT Tarragona.

També cal destacar que el mateix dia de la Trobada de l’Hospitalet de l’Infant es van organitzar 2 proves més d’aquest caire a la província de Tarragona. Els organitzadors van ser la UD Torredembarra i el Club de Tennis Coma-Ruga Atlètic.

Aquestes últimes tres Trobades es sumen a les ja més de 10 proves realitzades arreu de la província aquest curs i que han acollit a més de 1000 nens en total i que fan cada dia més gran el nostre esport.

Share