Notícies

Trobada de minitennis al Club Tennis Montbui

El passat diumenge dia 8 de maig es disputà a les pistes del Club Tennis Montbui el X campionat de minitennis i la final del Circuit Juguem de la Federació Catalana de Tennis.

A dos quarts de deu del matí, un total de setanta-vuit nens començaren a disputar els partits. Dividits en diversos grups, jugaren cinc partits en forma de lliga, i els millors classificats prengueren part a la fase final per eliminatòria.

Sota la direcció de l’equip Top Tennis, el qual organitzava l’event i gestionava el correcte funcionament del mateix, prengueren part nens d’arreu de la comarca, així com també alguns de fora d’ella. Participaren nens del Club Tennis Montbui, del Club Tennis Vilafranca i del Club Tennis Vilanova del Camí, entre d’altres.

Paral·lelament a la pròpia competició de minitenis, en una pista s’organitzaren jocs competitius, principalment jocs d’habilitats amb raqueta i coordinació, incloent també una prova de punteria amb regals diversos per als nens. Aquesta prova estava destinada als més menuts, ja que per a alguns era la primera vegada que competien en una trobada d’aquest tipus. Els millors també foren premiats amb trofeus, i tots els nens obtingueren una medalla com a reconeixement per la seva participació i el correcte comportament.

Un cop finalitzada la primera fase de lliga, els millors classificats prengueren part a la fase final. Aquesta es disputà per eliminatòries i tan sols el guanyador avançava ronda. Cal lloar el gran nivell mostrat per tots els participants, prova d’això és el gran nombre de partits ajustats que esdevingueren.

Passades quasi dues hores des de l’inici de la prova, tingué lloc la gran final, la qual la disputarenl’Alex Pomés, del Club Tennis Montbui, i Joan Banyuls, del Club Tennis Vilafranca. L’Alex Pomés es va endur la victòria al torneig per un ajustat 11 a 8.

D’altra banda, a la pista número quatre es disputà en paral·lel la final del Circuit Juguem de la Federació Catalana de Tennis. Hi participaren dos jugadors del Club Tennis Montbui, en Nil Felip i en Jordi Valls. El resultat fou favorable a el Nil Felip per un ajustadíssim 4/6 6/4 i 10 a 5 en el super tie-break. Cal felicitar a ambdós jugadors pel gran nivell mostrat i la correcta progressió en l’aprenentatge.

Un cop finalitzades les tres competicions tingué lloc l’entrega de trofeus. Aquesta fou realitzada per part del director de l’escola Top Tennis, l’Arcadi Manchón, i el molt honorable alcalde de Santa Margarida de Montbui Teo Romero.

Cal agrair la tasca realitzada per tots els membres de l’equip Top Tennis sense els quals no hagués estat possible realitzar un esdeveniment d’aquestes característiques. 

Share