Notícies

Trobada de Minitennis al Club Tennis Guíxols

El proper dissabte, 18 de juny de 17 a 19h, el Club Tennis Guíxols organitza a les seves instal·lacions la 1ª Trobada de Minitennis dins del Programa de la Federació Catalana de Tennis. 

Aquesta activitat més lúdica que competitiva ofereix la possibilitat de competir durant aquestes dates de final de Curs d’Hivern de les escoles dels clubs. Destacar que l’activitat serà organitzada per a nens i nenes fins 10 anys, però, en tractar-se d’una activitat lúdica, es demana que els participants que habitualment juguen competicions individuals no interpretin que es tracta d’un títol més en joc,  sinó d’una estona per compartir amb altres nens/es amb la raqueta a la mà.

Per deixar un bon record del 25é Aniversari del Club es garanteix que la mainada i els seus acompanyants s’ho passaran bé i s’emportaran obsequis, tindran aigua i fruita tal i com recomana la FCT, a més d’una cloenda amb pica-pica i sorteig de material esportiu.

Podeu confirmar la vostra participació fins dijous, 16 de Juny, a les 21 h. per poder preveure el nombre de participants i poder-los atendre el millor possible.

Cartell de la Trobada Minitennis CT Guíxols 2011

Carta als clubs de la Trobada Minitennis CT

  

Share