Notícies

Minitennis a la Plaça de la Catedral

La Catedral de Barcelona ha estat l’escenari de tota una jornada de tennis, que ha comptat amb la presència d’algunes de les principals estrelles del Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeu Comte de Godó. Per les pistes de minitennis instal·lades a la Plaça de la Catedral s’ha pogut veure, entre d’altres, el murcià Nicolás Almagro, semifinalista de la passada edició del torneig.

Des de les 10 del matí i fins les vuit de la nit quatre pistes han acollit a mésde 150 nens de diferents col·legis i clubs barcelonins i de les seves rodalies que han pogut demostrar les seves habilitats amb la raqueta. Al matí ha estat el torn de diverses escoles de la ciutat que han tingut l’oportunitat de jugar els seus primers punts seguint els savis consells d’un grup de tècnics.

Al migdia, els nens han rebut una visita molt especial. Nicolás Almagro, actual número 13 del rànquing ATP i cap de sèrie número 6 del torneig, han pilotejat amb els joves tennistes que han pogut complir el somni de compartir pista amb un crack de la raqueta. Durant el matí, també s’han acostat a l’esdeveniment un grup d’esportistes d’Special Olympics.

La tarda ha donat pas a l’exhibició d’altres disciplines tennístiques, com els dobles. Davant la presència de diversos clubs de la província de Barcelona, que han disputat un torneig, han pilotejat els caps de sèrie número 7 del torneig de dobles: Aisam-Ul-Haq Qureshi i Jean-Julien Rojer.

Durant tot el matí han estat molts els curiosos que s’han acostat per gaudir del bon ambient i que han volgut fer-se una foto amb el gegantí trofeu que reconeix internacionalment al torneig barceloní, també present a la Plaça de la Catedral en tota la jornada.

Share