Notícies

Projecte We Love Mini #TennisAid

Martin Rocca és entrenador de tennis del Club Tennis Tarragona i creador de La Clase Bajita, projecte We Love Mini #TennisAid.

Aquest projecte es va iniciar quan en Martin Rocca va començar a preparar i penjar vídeos de les seves sessions en una  pàgina personal que va obrir a Facebook anomenada La Classe Baixeta / The Little Class of Tennis.

Després de fer diversos vídeos inspirats en idees originals va pensar en fer un sobre la manera en que els meus amics de l’ambient i ell treballaven en les sessions de minitennis. Però després la idea va arribar a  més gent i de regions diferents, fins que va començar a fer-se universal. Aquest va ser el motiu que li va portar a recollir vídeos que li enviaven entrenadors de tot el món sobre la seva manera de treballar.

Finalment es va acudir que això podria servir no només per mostrar com es fan classes en països diferents, en condicions totalment dissemblants sinó que això podria ser un tribut a tots els que exerceixen aquesta professió i es dediquen a ensenyar als jugadors més joves.

I així va ser com va quedar el vídeo (clica)

Després això té una segona part que és fer una obra benèfica per ajudar a unes associacions i entrenadors d’Àfrica que va conèixer en el procés d’armat del vídeo. La idea és vendre unes polseres i clauers i amb els diners recaptats viatjar a Uganda i no només portar material esportiu sinó a part d’estar una setmana convivint amb ells i treballar en les seves escoles i orfenats.

Per  més informació (clica)

10352035_10204403306630198_659356251328328653_n

Share