Notícies

Projecte We Love Mini #TennisAid – Viatge a Uganda

El Martin Rocca és entrenador de tennis del Club Tennis Tarragona i creador de La Clase Bajita, projecte We Love Mini #TennisAid.

El Martin Rocca ens explica la seva visita a Uganda, la iniciativa va sorgir del contacte mantingut amb Vince Muwereza, director de Jouvin Child Sports Organisation, una entitat sense ànim de lucre que ensenya tennis en col·legis primaris a la ciutat de Kampala. Juntament amb Abel Racó busquem la manera de finançar el viatge i vam començar una campanya de venda de polseres i clauers que va tenir una gran repercussió i suport de molts clubs i amics que ens van permetre tirar endavant aquesta aventura.

Vem arribar a Kampala el dia dissabte 8 de novembre a la nit i al dia següent vam fer la nostra primera classe en un col·legi de nois sords anomenat Ntinda School for the Deaf, al qual vam tornar a fer classe cada tarda durant la setmana que vam romandre allà.

Als matins anàvem a un camp de futbol de terra al costat de dos col·legis primaris (Shimoni Demonstration School i l’East kololo Primary School).

Allà marcàvem la pista amb brases de carbó cada matí i els nois feien classe com a part de la seva activitat esportiva escolar.

El més impactant va ser comprovar el tracte amb els nens, l’alt grau de disciplina i respecte cap als entrenadors i mestres a més a més de la bondat i alegria que els produïa jugar a tennis. La primera sessió va durar 3 hores i no tenien cap intenció d’aturar.

A tots els nens (130 en total) amb els que vem treballar durant 6 dies, els vam donar roba esportiva i als entrenadors els lliurem raquetes, xarxes, pilotes de minitennis, a part de assessorar-los en la manera de programar les classes i organitzar un format de  lligueta entre col·legis que duri tota la temporada escolar.

Una experiència molt forta a nivell emocional que ens ha deixat una marca profunda i ha afermat la nostra voluntat de continuar fent accions com aquesta.

#TennisAid Serà un projecte amb continuïtat. Uganda ha estat només el començament.

Per veure el vídeo del documental feu (clic)

10352035_10204403306630198_659356251328328653_n

Share